Ahududu nasıl saklanır?
2024 gıda saklama standartlarına göre, taze ahududu 2-3 gün buzdolabında 4°C'de saklanabilir. Yıkanmadan, kuru bir kap içinde muhafaza edilmelidir. Dondurucuda -18°C'de 12 aya kadar saklanabilir. Nem kontrolü için kağıt havlu kullanılmalıdır. Hava geçirmez kaplarda saklanmalıdır. Tüketilmeden hemen önce yıkanmalıdır.
⚠️ Önemli Not:
Bu sayfadaki bilgiler genel bilgilendirme amaçlıdır ve Ahududu ile ilgili sağlık, beslenme veya kullanım önerileri içerebilir. Sağlık sorunlarınız veya özel diyet ihtiyaçlarınız için mutlaka bir sağlık uzmanına veya diyetisyene danışınız.
Bu sayfadaki bilgiler genel bilgilendirme amaçlıdır ve Ahududu ile ilgili sağlık, beslenme veya kullanım önerileri içerebilir. Sağlık sorunlarınız veya özel diyet ihtiyaçlarınız için mutlaka bir sağlık uzmanına veya diyetisyene danışınız.